Name/Title:	School District:	SNA Membership #:

2023 CSNA and CDE Summer Conference and Exhibit Hall: Continuing Education Tracking

<u>Instructions</u>: The table below outlines the continuing education hours approved by the Colorado Department of Education Office of School Nutrition for the 2023 CSNA Summer Conference and Exhibit. Select the sessions you attended in the **Attended** column and keep this page as supporting documentation.

Session Title	Date	Time	Key Area and Code	Hours	Attended
Servsafe Course and Exam	June 12th	9:00 – 3:00	Operations 2120	Cert	
The Power of Positive Leadership by Jon Gordon	June 12th	9:00 - 1:30	Communications & Marketing 4150	4 hrs	
Bringing Value to Your Workplace	June 12th	10:00 - 11:00	Communications & Marketing 4150	1 hr	
The Personal Development	June 12th	1:00 - 4:00	Administration 3170	3 hrs	
Fundamentals of Menu Planning	June 12th	2:00 - 4:00	Nutrition 1170	2 hrs	
Milberger Farms	June 12th	12:00 - 3:00	Communications & Marketing 4150	3 hrs	
Opening General Keynote - Frank Kitchen: It's OK to PLAY	June 13th	4:00-5:30	Communications & Marketing 4170	1.5 hr	
Closing General Session and State/Natl Updates	June 14th	8:00 - 9:45	Operations 2100	1.5 hr	
USDA Foods After the First Year	June 13th	8:30 - 9:25	Operations 2170	1 hr	
Make it Count! Reimbursement for School Meals	June 13th	8:30 - 9:25	Administration 3170	1 hr	
How Dairy and Plants can Boost Participation	June 13th	9:30-10:25	Operations 2170	1 hr	
Implementing Community Eligibility Provision (CEP)	June 13th	9:30-10:25	Administration 3170	1 hr	
I Live FRESH: Frank Kitchen	June 13th	11:00-11:55	Communications & Marketing 4170	1 hr	
Healthy School Meals For All (HSMA)- Panel Discussion on Implementation	June 13th	11:00-11:55	Administration 3170	1 hr	
Administration Review	June 13th	1:00-1:55	Administration 3170	1 hr	
Adding Medicaid Data to the Direct Certification Process	June 13th	1:00-1:55	Administration 3170	1 hr	
Stacy Pedersen: Dying to Laugh	June 13th	2:00-2:55	Communications & Marketing 4170	1 hr	
The Farm to School Experience	June 13th	2:00-2:55	Operations 2170	1 hr	
Hiring Practices- Utilizing Student and State Programs to Bulk Up Your Staffing	June 13th	8:30 - 9:25	Administration 3170	1 hr	
Functional Knife Skills	June 13th	8:30 - 9:25	Operations 2170	1 hr	
USDA Foods In Your Menu	June 13th	9:30-10:25	Operations 2170	1 hr	
Sensory Science	June 13th	9:30-10:25	Nutrition 1170	1 hr	
Communication & Connection Through Multimedia Photo blogging	June 13th	11:00-11:55	Communications & Marketing 4170	1 hr	

Power of Emotional Intelligence	June 14 th	11:10 - 12:05	Administration 3210	1 hr	
I Live FRESH	June 14 th	11:10 - 12:05	Communications & Marketing 4170	1 hr	
Dying to Laugh	June 14 th	10:00-10:55	Communications & Marketing 4170	1 hr	
Stacking the Hats: Small District Director Panel	June 13th	2:00-2:55	Administration 3170	1 hr	
Colorado Grown Grains	June 13th	1:00-1:55	Operations 2170	1 hr	
Expanding Local Procurement: Seasonality, Menus, and Healthy School Meals for All	June 13th	11:00-11:55	Administration 3170	1 hr	
Training Staff in a Post-COVID World	June 13th	9:30-10:25	Operations 2170	1 hr	
How to Get Grants and Do the Most With Them	June 13th	8:30 - 9:25	Administration 3170	1 hr	
Special Diets	June 13th	2:00-2:55	Nutrition 1170	1 hr	
S.O.I.L. (Diversity and Inclusion)	June 13th	2:00-2:55	Communications & Marketing 4170	1 hr	
Kitchen Efficiency Tips	June 13th	1:00-1:55	Operations 2170	1 hr	
PP&L 101	June 13th	1:00-1:55	Administration 3170	1 hr	
A Supervisor's Survival Guide	June 13th	11:00-11:55	Administration 3170	1 hr	

>>>>>>>	CSNA SUMMER CONFERENCE JIME 12-14, 2023 PUBLIO, CON PUBLIO CONVENTION CENTER
PARTICIPANT'S NAME:	
SNA MEMBER ID:	
DATE OF COMPLETION:	
ACTIVITY TITLE:	
KEY AREAS:	
NUMBER OF CEU'S AWARDED:	
SCHOOL NUTRITION Association Feeding Bodies. Fueling Minds.	CERTIFICATE OF PARTICIPATION Retain original copies for your records